% Opties% trading% {: | – } Ik ging naar de site die onze lezer zegt dat zijn vader gebruik maakt en wat onderzoek gedaan heeft

Tot slot zijn deze websites ongereguleerd. Geen effectencommissie beschermt de belangen van mensen. Dit is een financieel Wild West.

Optiehandel Het probleem is dat hij van mening is dat hij een groot voordeel heeft, met zijn vermogen om een ​​aantal kaarten te lezen, nieuws te volgen. Hij is een slimme man, een voormalig advocaat, En heeft jarenlang aandelen volgen, maar ik voel me dat hij zich hier kan overschatten. Ik heb een beetje naar online binary options trading gekeken en het lijkt mij dat de consensus is dat zeer weinig mensen buiten professionele handelaren de handelssites constant kunnen verslaan voor goed geld. Mijn vader bedraagt ​​$ 2500 of zo $ 100 en $ 100. Het beste dat ik zou kunnen doen is om hem te waarschuwen over de statistische variantie die zijn opvattend vermogen beïnvloedt en dat de korte termijn volatiliteit, samen met het inherente nadeel, consequent zal winnen ongelooflijk hard.

Op zoek naar ETF-opties voor handel met edele metalen? Ze zijn een veel makkelijker alternatief voor het gaan met futures opties. U kunt profiteren van alle prijsstijgingen in het onderliggende edelmetaal terwijl u op de beurs blijft.

Hier is een lijst en omschrijving van de beste ETF’s op de Amerikaanse markten. Er zijn veel voordelen bij het verhandelen van ETF’s over grondstoffen gebaseerde indexen of aandelen.

Het voordeel van het verhandelen van aardgasopties in plaats van hun onderliggende termijnen is dat u niet alleen een beperkt risico heeft, maar ook meer kansen voor een verscheidenheid aan handelsopstellingen. Plaats om te gaan voor deze opties prijzen zijn ofwel de Chicago Board of Trade (CBOT) of de Tokyo Grain Exchange (TGE).

Aluminium opties zijn een commodity-based opties contract waarbij het onderliggende financieel actief een aluminium futures contract is. De prijzen zijn genoteerd aan de London Metal Exchange of de New York Mercantile Exchange.

**

Optiehandel Of u nu maar een paar duizend of een groot bedrag hebt om te investeren, is de Three Legged Box Spread een van de beste optie trading strategieën Beschikbaar voor retail beleggers vandaag.

Ik vond deze correspondentie bijzonder boeiend omdat de schrijver een professionele online pokerspeler is.

Optiehandel Maar dat is voor hen om uit te sorteren. Wat mij geïntrigeerd had, was te ontdekken dat binaire optiehandel een soort pseudo-investerende subcultuur is geworden. Ik ging naar de site die onze lezer zegt dat zijn vader gebruik maakt en wat onderzoek gedaan heeft. Deze beschrijft binaire opties als een spannend nieuw type investering.

Deze sites promoten zichzelf als gecontroleerd risico (u kunt niet meer dan een bepaald bedrag verliezen), lage kosten, grote winsten als u het goed raadt en Gebruiksgemak

Dus welke argumenten zou ik gebruiken om vader te overtuigen om te stoppen? Om te beginnen kan dit soort dingen snel verslavend worden, met name om junkies te bemarken. Hoewel de bedragen weinig kunnen zijn, kan het totaal snel opvallen als er veel handelingen in een dag gedaan worden. Het zou niet lang duren om dingen uit de hand te krijgen.

Als mensen willen gokken, is dat hun keuze. Maar laten we dat niet verwarren met investeren. Binaire opties zijn een puzzel, puur en simpel.

Ten tweede, niemand kan, ongeacht hoe goed geïnformeerd, consequent voorspellen wat een voorraad of commodity binnen een kort tijdsbestek zal doen. Will

Derde, het huis heeft zeker een rand. Deze bijzondere website betaalt $ 71 voor elke succesvolle $ 100 handel. Als je kwijt, kom je terug $ Laten we zeggen dat je 1000 handelingen maakt en 545 van hen wint. Je winst is 38 dollar, maar je 455 verliezen gaan je $ 38 kosten.

Met andere woorden, je moet 54,5% van de tijd winnen om alleen te breken.

Totdat dat gebeurt, lijken ze goed te doen. A

In feite kunt u een weddenschap plaatsen (wat het echt is) op vrijwel alles wat in het openbaar verhandeld wordt, afhankelijk van welke website u gebruikt (sommige bieden een breder scala van keuzes dan anderen). Sommige sites bieden gratis gidsen voor binaire optiehandel om u te beginnen. \ N

Ik ben gewaarschuwd voor dit fenomeen door een lezer die me deze email heeft gestuurd.

Mijn vader is onlangs betrokken geweest bij de handel van binaire opties online. De basisvoorwaarde voor de site die hij gebruikt, is op een bepaalde tijd, zeg 25, je kan misschien $ 100 neerleggen dat XYZ-voorraad binnen vijf minuten zal toenemen of dalen.

Ik heb hem bewezen dat, Wiskundig, de site heeft een rand en je moet gelijk zijn 55% van de tijd om ervoor te zorgen dat je weddenschap een neutrale verwachte waarde heeft. Ik ben ook een professionele online pokerspeler bij de handel, dus ik heb een uitgebreid begrip van de kans, de online gokmarkten en hoe deze sites werken.

De XTR ProTrader-signaleringsdienst van David Vallieres zou één moeten zijn Van de meest spannende nieuwe diensten voor opties handelaars die ik heb gezien.

De sites doen een beroep op hetzelfde type mensen die online poker spelen. Maar zij hebben op een of andere manier een aura om respectabeler te zijn, omdat ze zichzelf voorstellen als een beleggingsvorm. Knuf jezelf niet. Dit zijn gokplaatsen, pure en simpele. Het is waarschijnlijk maar een kwestie van tijd voordat de regelgevers erin gaan.

Er zijn veel manieren om je geld in deze wereld te verliezen, maar hier is een

Posted in optiehandel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Recent Posts

Categories