% Opties% trading% {: | – } een uitkeringschema voor een optie aankoop moet de spiegelbeeld zijn van het uitbetalingsdiagram van de verkoper

Schakel uw advertentieblokker alstublieft uit (of geef uw instellingen bij om ervoor te zorgen dat javascript en cookies zijn ingeschakeld), zodat we u kunnen blijven voorzien van het eersteklas markt nieuws en gegevens die u van ons verwacht heeft. < / P>

Handelsopties lijken meer op wedden op paarden op het circuit. Daar gebruiken ze parimutuel weddenschappen, waarbij elke persoon tegen alle andere mensen daar inzet. Het spoor duurt gewoon een kleine snede om de faciliteiten te voorzien. Dus, handelsopties, zoals het paardenspoor, is een nul-som spel. De winst van de optie koper is de optie verkoper’s verlies en vice versa. Elk uitkeringschema voor een optie aankoop moet het spiegelbeeld zijn van het uitbetalingsdiagram van de verkoper.

Omdat de $ 65,00-staking ongeveer 6% korting op de huidige handelsprijs van de voorraad vertegenwoordigt (met andere woorden, dat is het onbetaalde percentage), is er ook de mogelijkheid dat de Contract verlopen waardeloos. De huidige analytische gegevens (inclusief grieken en impliciete Grieken) suggereren dat de huidige kans op dat gebeurt 64% is. Stock Options Channel zal deze kansen over de tijd volgen om te zien hoe ze veranderen, een overzicht van deze nummers op onze website publiceren onder de contractdetails pagina voor dit contract. Indien het contract waardeloos zou verlopen, zou de premie een 23% rendement op de contante verplichting vertegenwoordigen, of 11,57% per jaar – bij Stock Options Channel noemen we dit de YieldBoost.

Wanneer particulieren verkooppunten verkopen, creëren ze effectief een Veiligheid die nog niet eerder bestaat. Dit staat bekend als het schrijven van een optie en legt een van de belangrijkste bronnen van opties uiteen, aangezien noch het geassocieerde bedrijf noch de opties uitwisseling kwesties opties. Wanneer u een oproep maakt, is het mogelijk dat u aandelen verkoopt tegen de streefprijs, al dan niet voor de vervaldatum. Bij het schrijven van een putje is het mogelijk dat u aandelen tegen de streefprijs te allen tijde voor het verstrijken van de aandelen koopt.

Alle aandelenopties vervallen op een bepaalde datum, de vervaldatum genoemd. Voor normale beursgenoteerde opties kan dit maximaal negen maanden zijn vanaf de datum waarop de opties voor het eerst worden vermeld voor de handel.

Langeretermijnoptiecontracten, genaamd LEAPS, zijn ook beschikbaar op veel aandelen, en deze kunnen tot drie jaar vervallen vanaf de noteringsdatum.

Een belangrijk verschil tussen aandelen en opties is dat aandelen u een klein eigendom in het bedrijf geven, terwijl opties alleen contracten zijn die u het recht geven om de aandelen tegen een specifieke prijs te kopen of te verkopen door een specifieke datum. Het is belangrijk om te onthouden dat er altijd twee kanten zijn voor elke optietransactie. Een koper en een verkoper. Dus, voor elke oproep of verkoopoptie gekocht, is er altijd iemand anders die het verkoopt.

Merk op dat opties niet tegen vrijwel elke prijs beschikbaar zijn. Aandelenopties worden over het algemeen verhandeld met strike prijzen in intervallen van $ 50 tot $ 30 en in intervallen van $ 5 daarboven. Bovendien worden alleen de prijzen in een redelijk bereik rond de huidige aandelenprijs over het algemeen verhandeld. Verre keuzes in het buiten- of buiten-de-geld zijn mogelijk niet beschikbaar.

Opties vervallen officieel op de zaterdag na de derde vrijdag van de vervaldag. Maar in de praktijk betekent dat dat de optie vervalt op de derde vrijdag, omdat uw makelaar onwaarschijnlijk op zaterdag beschikbaar is en alle uitwisselingen zijn gesloten. De broker-to-broker nederzettingen zijn eigenlijk op zaterdag gedaan.

In tegenstelling tot de premie die van de koper is ontvangen, neemt de verkoper van een optie het risico van af te leveren (als een calloptie) of de levering (als een putoptie) van de aandelen van de voorraad. Tenzij die optie wordt gedekt door een andere optie of een positie in de onderliggende aandelen, kan het verlies van de verkoper open zijn, waardoor de verkoper veel meer kan verliezen dan de oorspronkelijke premie ontvangen.

Gezien het feit dat de $ 70,00-staking ongeveer 1% premie vertegenwoordigt aan de huidige handelsprijs van de voorraad (met andere woorden, dat is het onbetaalde percentage), is er ook de Mogelijkheid dat de overeengekomen oproepcontract waardeloos zou verlopen, in welk geval de investeerder zowel hun aandelen van aandelen als de premie zou behouden. De huidige analytische gegevens (inclusief grieken en impliciete Grieken) suggereren dat de huidige kans op dat gebeurt 47% is. Op onze website onder de contractdetails pagina voor dit contract, zal de optie opties kanaal deze kansen volgen om te zien hoe ze veranderen en een grafiek van deze nummers publiceren (de handelsgeschiedenis van het optiecontract wordt ook genoteerd). Als het overdekte callcontract waardeloos zou verlopen, zou de premie een 41% toename van extra rendement aan de investeerder betekenen, ofwel 15,06% jaarlijks, waarna wij als de YieldBoost verwijzen. Wanneer de uitoefenprijs van een oproep Optie is boven de huidige prijs van de voorraad, de oproep is uit het geld; Wanneer de streefprijs onder de prijs van de voorraad ligt, is het in het geld. Putopties zijn het exacte tegenovergestelde, omdat het uit het geld komt als de streefprijs lager is dan de aandelenkoers en in het geld wanneer th

Posted in optiehandel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Recent Posts

Categories